ANNE&MAX ROTTERDAM KORTE HOOGSTRAAT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 51 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Anne&Max Rotterdam Korte Hoogstraat. Meer weten? Ontdek meer

20 dec 2022 om 14:47 Erg lekker, volgende keer bij een grotere bestelling is het wel handig om op het doosje te zetten wat erin zit:-)
27 mrt 2022 om 13:46 Eten lekker maar bezorging duurde > een uur.
7 mrt 2022 om 16:20 Ruim anderhalf uur gewacht om vervolgens maar de helft van mijn bestelling te ontvangen. Van restaurant begrijp ik dat thuisbezorgd te weinig bezorgers beschikbaar heeft. Ik vind dit onacceptabel en erg slechte service.
10 feb 2022 om 22:48 lekker broodje en salade. salade beetje aan de dure kant.
21 jan 2022 om 11:39 Als je zoekt voor plek in Rotterdam met slecht service en je geld wilt kwijt raken zoek niet verder Anna Max is de plek voor jou!! 12:30 besteld voor levering om 15:00. Kwam het pas 16;00 uur binnen. Koud en nat. Natuurlijk andere schuld geven
14 jan 2022 om 14:22 Normaal goede service maar vandaag 1,5 uur moeten wachten op het eten. Was koud en de ziel was eruit Ik denk dat dit mijn laatste keer was dat ik bij jullie bestel
2 jan 2022 om 18:26 overpriced, in de boxes zit super weinig eten voor een hoge prijs. Wat in de doos zit is lekker maar niet speciaal. Acai smoothie bowl niet aan te raden.
12 nov 2021 om 18:23 tot dusver altijd uitstekend. Betrouwbaar adres
1 aug 2021 om 20:32 Lunchbox voor 2 pers. Heerlijk
24 jun 2021 om 20:17 Best prijzig en duurde wel erg lang voor het bezorgen van een broodje. Was overigens lekker maar niet om over naar huis te schrijven. Medium recommend
27 mei 2021 om 14:56 Heerlijk, alleen wat prijzig, vooral de smoothie qua hoeveel je krijgt
8 mei 2021 om 15:40 Eten is lekker, maar niet echt een high tea. Weinig verschillende hapjes. Bezorgen duurt erg lang.